top of page
Curvy Yoga

Curvy Yoga is speciaal voor mensen met een maatje meer of voor mensen die issues hebben met het eigen lijf. Nergens staat geschreven dat yoga bedoeld is voor dunne, lenige mensen.

 

Maar op afbeeldingen op internet en in yogaglossy’s zie je niet anders… Dus je zou het haast gaan denken! Wij vinden dat yoga écht voor iedereen is. Misschien heb je al wel eens yoga willen doen, maar weerhoudt het ideaalplaatje jou ervan om daadwerkelijk die stap te zetten en deel te nemen aan een Yogales.

 

Wij maken de drempel een flink stuk lager door deze bijzondere lesvorm aan te bieden. De houdingen in de les Curvy Yoga zijn zo aangepast dat je ze ook met wat stevigere billen, borsten of buik kunt uitvoeren. Of je krijgt alternatieven zodat je kunt ervaren wat je wél kunt, in plaats van wat niet lukt. Door middel van oefeningen, meditatie en ontspanning leer je langzaam maar zeker je eigen lijf beter kennen en zul je je meer één voelen met je lijf.

Kan ik mee doen?

De lessen draaien dus om bewustwording en acceptatie en niet om afslanken. Ook wanneer je niet dat maatje meer hebt en je je ‘gewoon’ niet prettig voelt in jouw lijf (om welke reden dan ook) ben je van harte welkom in deze les!

bottom of page