top of page
Kinderyoga

Kind 4-6 jaar
Tijdens de kinderyogalessen wordt veel gebruik gemaakt van sprekend materiaal zoals prentenboekjes. Dit sluit goed aan bij de fantasie en speelse houding van deze leeftijd. Doormiddel van deze materialen beleven we avonturen en ontdekken we wat ons lichaam allemaal kan, maar ook leert jouw kind, samenwerken, samen delen, grenzen stellen en respecteren en dit allemaal op een ongedwongen en speelse manier.

 

Kind 7-9 jaar
Jouw kind begint echt een zelfstandige te worden, dat wil het ook graag! Jouw kind zal spelenderwijs leren om gaan met zijn gevoel en daarin zijn eigen keuzes te maken. Tijdens de yogalessen maken we ook meer tijd voor samenwerkingsopdrachten/groepsspellen en uitdagende yoga avonturen waarbij de houdingen gericht zijn op coördinatie en balans. Het lichaam mag immer lekker bewegen en steeds iets meer uitgedaagd worden.

 

Kind 10-12 jaar
Op deze leeftijd wil jouw kind steeds meer de techniek van de yoga leren. Het wil uitgedaagd worden op zowel lichamelijk als geestelijk niveau. Daarom besteden we tijdens de yogalessen weer iets meer aandacht aan de sociaal-emotionele ontwikkeling doormiddel van themalessen, chakra yoga, kundalini yoga en wat langere meditaties. Met ook genoeg spel omdat plezier beleven op nummer één staat!

 

bottom of page