top of page
Ouder en kindyoga

Baby (6 maanden t/m 1,5 jaar)
Jouw baby is aan het landen op de aarde. Er vinden veel motorische ontwikkelingen plaats en doormiddel van yoga leert jouw baby mogelijkheden van het lichaam te onthouden.
Ook is de hechting met jou als vader of moeder een belangrijk onderdeel. De babyyoga les zal hierbij een grote bijdrage leveren. In de lessen krijg je de mogelijkheid nieuwe spel-, speel- en oefenmomenten met je baby te beleven. Je ontmoet andere ouders in een plezierig, ontspannen samenzijn en deelt met elkaar.

 

Dreumes (1,5 jaar – 2,5 jaar)
Jouw dreumes is een echte onderzoeker! Met kleine of met grote stappen gaat jouw kind de wereld in zich opnemen en yoga helpt daarbij. Op een gemoedelijke manier spelen, rekken en ontspannen. Op deze manier kan jouw dreumes vertrouwd raken met het verkennen van zichzelf en andere en het respecteren van grenzen. Veel herhaling, goed voordoen en aanmoediging komt veel aan de orde daarbij.

 

Peuter (2,5 jaar – 3 jaar)
Jouw peuter is nu zijn ‘eigen ik’ aan het ontdekken. Er wordt geëxperimenteerd met hun zelfstandigheid en motorisch verandert er weer veel. Tijdens de peuteryoga lessen wordt hier veel aandacht aan besteed; jouw peuter ontdekt de bewegingsmogelijkheden van het lijf en hierdoor legt het een stevige basis voor een gezonde dosis zelfvertrouwen. Bij alle ouder/kind yoga geldt dat zowel ouder als kind profijt hebben van de positieve uitwerkingen van yoga.

sylvia kinderyoga.jpg
bottom of page