top of page
Aerial yoga; wat maakt het uniek?

Aerial yoga

Aerial yoga wordt  ook wel hangmatyoga of luchtyoga genoemd. Als je voor het eerst met yoga begint kan deze vorm van yoga prettig voor je zijn omdat de houdingen minder fysieke inspanning van je vergen dan yoga op de mat. De hangmat ondersteunt je bij alle houdingen die je oefent.  En daarnaast het is een fijne sensatie om zwevend oefeningen te doen. 

Net als andere vormen van yoga versterk je met aerial yoga je spierkracht. Het helpt je te ontspannen en vermindert stress. Door omgekeerde houdingen te doen, stimuleer je de  doorbloeding naar je hersenen. Als je rugklachten hebt kan deze vorm van yoga daarop een positief effect hebben.

Leuk voor kinderen

Aerial yoga is voor kinderen een spannende en leuke manier om yoga te beoefenen. Door het zweven in de mat beleven kinderen er veel plezier aan. De lessen voor hun zijn op zaterdag . De lestijden vind je in het lesrooster.

Ook voor de gevorderde yogabeoefenaars

Als je al een tijdje yoga doet kan hangmatyoga een aangename afwisseling voor je zijn. Door de steun van de hangmat zijn namelijk moeilijke houdingen en variaties mogelijk die je op de mat misschien nog niet lukken.  Het is mogelijk de lessen aerial yoga te combineren met de andere yogalessen.

 

Heb je een vraag of wil je wat meer informatie?

Je kunt altijd even contact met ons opnemen. We denken graag met je mee of deze vorm van yoga voor jou geschikt is. De lesdagen en lestijden vind je in het lesrooster.

Ook voor kinderen vanaf 7 tot 10 jaar 

GEEF JE OP!!!

bottom of page